EXCLUSIVE RESTAURANT

Në Restaurantin e City Hotel jemi përkujdesur veçanërisht për Menun e ushqimeve dhe për këtë arsye kemi sjellur kuzhinierin profesional Kurt Dutsch nga Zvicra, i cili ka kryer shkollën profesionale të kuzhinës dhe ka bërë shum vite përvojë nëpër restaurante të ndryshme të botës. Andaj ju sigurojmë që këtu do të keni mundësinë të provoni ushqime unike dhe të shijshme.

Kurt Dutsch - Kryekuzhinier

Pjatat Speciale

Këtu mund të gjeni ushqime të ndryshme