Hoteli City me seli në Prizren, është projektuar me kujdes dhe përkushtim të veçantë e cila përbëhet nga 40 dhoma,
ku përfshihen dhomat me kategori të ndryshme si:
Standard, Double, Triple dhe Suite, dy Restaurante, një në katin përdhesë dhe në tarracë, Fitnes, SPA, Salla për konferenca dhe mbledhje. Dhomat e hotelit janë të paisur me orendi të kualitetit të lartë dhe me teknologjinë e fundit të sistemit për kontrollimin e dhomave. Vlen të theksohet restauranti në tarracë i cili ka një pamje madhështore mbi qytetin piktoresk të Prizrenit,
ku do të keni edhe mundësinë të shijoni ushqimet unike të përgaditura nga kuzhinieri profesionist zvicran Kurt Dutch.
Ejani dhe vërtetohuni me cilësinë dhe rehatinë që ju ofron City Hotel.

Ju mirëpresim…

Dhomat

Dhomat në City Hotel janë të paisur me orendi të klasit të lartë dhe sipas standardeve të fundit të hotelierisë ku është përfshirë edhe teknologjinë e fundit e sistemit për kontrollimin e dhomave.

Restaurantet

City Hotel posedon dy restaurante, Restaurant Ekskluziv që gjendet në katin e parë dhe Restaurant Terrace e cila gjindet në tarrace. Në të dyja restaurantet shërbehet ushqimi unik i përgaditur nga kryekuzhinieri zvicran Kurt Dutsch.

Wellness Center

Në Wellnes Center gjindet pjesa e Fitness, Sauna dhe Dush kabina. Të gjitha paisjet janë sipas standardeve të fundit të hotelierisë.

Dhoma e konferencës

Dhoma e konferencës poashtu është pëgaditur sipas standardeve dhe posedon 50 karrige, projektorin dhe zerimin procfesional për konferencat dhe mbledhjet e ndryshme.