TERRACE RESTAURANT

Nëse doni të pini një lëng të freskët, një kafe të mirë, një ushqim të shijshëm apo koktej dhe atë në një ambient të gjerë e të freskët me një pamje të mahnitshme mbi qytetin e bukur të prizrenit, me një staf të buzëqeshur dhe shërbim cilësor, ater ejani në Terrace Restaurant të City Hotel dhe shijoni ekskluzivitetin.

Pijet Speciale

Këtu mund të gjeni pije dhe kokteje të ndryshme